Sprawdź dostępność transportu

Dr. Oetker Proszek do pieczenia bez glutenu 30 g

KOD EAN: 5900437081861
Waga netto: 30 g
Opakowanie: Zgrzewane
Rozmiar opakowania: 30 g
0,89 zł29,67 zł/kg

Informacje o produkcie

Opis

ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk

Proszek do pieczenia to gwarancja wspaniałego wyrośnięcia i spulchnienia Twoich wypieków.

Wytwarzanie produktów bezglutenowych podlega restrykcyjnym kontrolom na każdym etapie ich produkcji.

Przygotowanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Zdrowie i styl życia

Zalecenia dla alergików

  • Gluten - Nie zawiera
  • Mleko - Może zawierać

Składniki

  • substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu)
  • skrobia kukurydziana
  • skrobia ziemniaczana

Tekst dotyczący alergenów
Możliwa obecność MLEKA.

Wartości odżywcze

na 100 g produktu w proszku:
Energia 263 kJ/62 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0 g
Węglowodany 15 g
w tym Cukry 0 g
Białko 0 g
Sól 48,5 g

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 30 g

Wymiar liczbowy: 30

Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 118 mm
Wymagana szerokość na półce - 89 mm
Wymagana głębokość na półce - 8 mm

Rodzaj opakowania: Zgrzewane

Waga brutto: 32g

Adres producenta

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk

Serwis Konsumenta
tel.: 801 100 700
koszt 1 impulsu poł. lokalnego
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu
  • polski

Cechy:

  • bez glutenu - ten sam smak!
  • podwójna porcja na 1 kg mąki

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem