Producent: | Celiko |
Waga brutto: | 32 g |
Opakowanie: | Saszetka |
Rozmiar opakowania | 30 g |
Proszek do pieczenia.
Znak przekreślonego kłosa - PL-064-021
Babka piaskowa:
Składniki:
- 150 g skrobi ziemniaczanej,
- 100 g cukru,
- 125 g margaryny,
- 2 jaja,
- 1 cukier wanilinowy Celiko,
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia Celiko.
Sposób przyrządzenia:
Margarynę rozpuścić i ostudzić do temperatury pokojowej. Jaja z cukrem i cukrem wanilinowym ubić w mikserze na puszystą masę; dodać rozpuszczoną margarynę ciągle miksując. Dodać stopniowo skrobię wymieszaną z proszkiem do pieczenia, miksować do uzyskania gładkiej masy. Piec około 1 godziny w temp. 170-180°C. Smacznego!
Bezglutenowy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Rozmiar opakowania: 30 g
Waga brutto: 32 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 129 mm
Wymagana szerokość na półce - 100 mm
Wymagana głębokość na półce - 5 mm
Rodzaj opakowania: Saszetka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań www.celiko.com.pl |
Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań www.celiko.com.pl serwis konsumenta: serwis@celiko.com.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies