Producent: | Cenos |
Waga netto: | 400 g |
Opakowanie: | Opakowanie wielokrotnie zamykane |
Rozmiar opakowania: | 400 g |
Cenos Fasola Piękny Jaś 400 g
Fasola Piękny Jaś karłowy jest znakomitym źródłem białka. Idealnie sprawdza się jako dodatek do wielu tradycyjnych dań, nie tylko polskiej kuchni, nadając im charakterystyczny smak i aromat.
Fasola po bretońsku
Składniki dla 4 osób, czas przygotowania 90 minut (nie uwzględnia czasu namaczania fasoli).
Składniki: 400 g fasoli, 30 dag boczku wędzonego, 1 kiełbasa, 1 cebula, 3 ząbki czosnku, masło, 1 koncentrat pomidorowy, 0,5 szklanki bulionu, sól, pieprz, ostra papryka, ziele angielskie.
Przygotowanie: Fasolę gotujemy według przepisu podanego obok. Na maśle podsmażamy pokrojony w kostkę boczek i kiełbasę. Dodajemy pokrojoną cebulę, czosnek i dusimy około 10 minut. Następnie dodajemy koncentrat pomidorowy i bulion. Gotujemy około 8 minut. Doprawiamy do smaku. Fasolę odcedzamy, łączymy z przygotowanym sosem. Podajemy na ciepło.
Smacznego!
Więcej przepisów znajdziesz na stronie: www.cenos.pl
Przechowywać w suchym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać gluten
Wartości odżywcze |
|||
|
Rozmiar opakowania: 400 g
Wymiar liczbowy: 400
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 150 mm
Wymagana szerokość na półce - 76 mm
Wymagana głębokość na półce - 55 mm
Rodzaj opakowania: Opakowanie wielokrotnie zamykane
Waga brutto: 400g
Adres producenta | Adres zwrotny |
Cenos Sp. z o.o. ul. gen. Sikorskiego 22 62-300 Września |
Cenos Sp. z o.o. ul. gen. Sikorskiego 22 62-300 Września www.cenos.pl |
Język produktu
|
Języki na opakowaniu
|
Cechy: