Producent: | Wiodąca Marka |
Waga netto/ilość: | 500 g |
Fasola piękny jaś karłowy
Fasola Jaś karłowy.
Sposób przygotowania: Fasola Piękny Jaś karłowy wymaga moczenia przez około 8 godzin. Gotować około 90 minut, do miękkości, pod przykryciem w dostatecznej ilości wody, tak aby poziom wody był około 1,5 cm wyższy od poziomu ziaren. Solić pod koniec gotowania około 0,10 g (1/4 łyżeczki) / opakowanie. Wedłud uznania można dodać ziarna kopru bądź cząbru, aby potrawa była lekkostrawna.
Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Produkt może zawierać GLUTEN. Najlepiej spożyć przed: podana data jest jednocześnie numerem partii produkcyjnej. Kraj pochodzenia fasoli: Polska. Opakowanie 500 g zawiera około 10 porcji produktu.
Adres producenta | Adres zwrotny |
Wyprodukowano dla: SCAMARK POLSKA Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 156, 02-231 WARSZAWA przez: Zakład Konfekcjonowania Artykułów Spożywczych "VITANA" Jerzy Płachta ul. Wiosenna 6, 28-400 PIŃCZÓW. Zakład Produkcyjny: Kopernia 8, 28-400 Pińczów. | Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies