Pad thai to jedno z najlepszych i najbardziej popularnych dań na świecie, wywodzi się z kuchni tajskiej. Przygotowuje się je w woku, więc prócz smaku, jego zaletą jest szybkość przyrządzania.
Dzięki tej paście przygotujesz pad thaia w ekspresowym tempie. Pasta jest ostra i mocno aromatyczna.
Po otwarciu przechowywać w lodówce
Cukier 46%, szalotka 10%, woda 10%, sól 7,1%, olej sojowy 7%, tamarynd 6%, sos rybny (ryba anchois, sól, cukier) 5%, ocet winny 4%, chili 3,5%, substancja zagęszczająca: modyfikowana skrobia kukurydziana 1%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy 0,2%, barwnik naturalny: ekstrakt z papryczki E160c, karmel E150c.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Nobi, ul. Międzynarodowa 46/34, 03-922 Warszawa | Nobi, ul. Międzynarodowa 46/34, 03-922 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies