Waga netto: | 400 |
Makaron ryżowy jest głównym składnikiem wielu dań, szczególnie kuchni azjatyckiej. Jest bardzo łatwy w przygotowaniu - makaron zalewamy wrzątkiem na 3 - 5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe!
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
mąka ryżowa 90%, woda
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
KK Polska Sp. z o. o., ul. Działkowców 15, 84-230 Rumia | KK Polska Sp. z o. o., ul. Działkowców 15, 84-230 Rumia |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies