Japoński chrzan o bardzo ostrym smaku i zielonej barwie. Wykorzystywany głównie w kuchni japońskiej jako dodatek do sushi, sashimi i owoców morza.
chrzan w proszku 36%, substancja słodząca: sorbitol, olej roślinny, woda, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, olej z ekstraktu z gorczycy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kurkuma, barwnik: E133
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Nobi, ul. Międzynarodowa 46/34, 03-922 Warszawa | Nobi, ul. Międzynarodowa 46/34, 03-922 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies