Waga netto: | 112 |
Rewelacyjne, cienkie i chrupkie naleśniki indyjskie. Wyprodukowane tylko z naturalnych składników, bez dodatku konserwantów. Wystarczy podgrzać na patelni i danie gotowe. Papadam to cienki, chrupki naleśnik, zazwyczaj robiony z mąki z soczewicy, ciecierzycy, fasoli mung lub mąki ryżowej. Do ciasta dodaje się sól, olej kokosowy oraz przyprawy. Papad ma postać dużego, okrągłego placuszka, podobnego do meksykańskiej tortilli - może być smażony, opiekany nad płomieniem, pieczony w piekarniku lub w mikrofalówce. Papadam serwuje się zazwyczaj jako przystawkę, bądź też jako niezależną przekąskę.
Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu
Mąka z fasoli mung 89%, sól, pieprz czarny 2%, mąka ryżowa, olej kokosowy, regulator kwasowości: węglan wapnia
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
KK Polska Sp. z o. o., ul. Działkowców 15, 84-230 Rumia | KK Polska Sp. z o. o., ul. Działkowców 15, 84-230 Rumia |
Cechy:
100% wegetariańskie Bez konserwantów Bez cholesterolu Bez tłuszczu Bezglutenowe Gotowe do spożyciaUżywamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies