Sprawdź dostępność transportu

House of Asia Pasta Tom Kha 113 g

KOD EAN: 5902898825107
Waga netto: 113 g
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Opakowanie: Słoik
Rozmiar opakowania: 113 g

8,89 zł

7,59 zł67,17 zł/kg
-15%

Informacje o produkcie

Opis

House of Asia Pasta Tom Kha 113 g

Pasta Tom Kha to kompozycja starannie dobranych składników będąca doskonałą bazą do przygotowania Tom Kha - jednej z najpopularniejszych tajskich zup z mleczkiem kokosowym. Dzięki naszej paście przygotujesz ją tylko w 10 minut.

Więcej inspiracji www.houseofasia.pl

Przygotowanie

Przechowywać w warunkach otoczenia. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.

Składniki

  • galangal
  • sól
  • papryka chili zielona
  • cukier
  • trawa cytrynowa
  • olej palmowy
  • regulator kwasowości: kwas cytrynowy

Wartości odżywcze

w 100 g produktu:
wartość energetyczna 1016 kJ / 243 kcal
tłuszcz 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g
węglowodany 33 g
w tym cukry 6,4 g
białko 1,8 g
sól 22,2 g

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 113 g

Wymiar liczbowy: 113

Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 90 mm
Wymagana szerokość na półce - 50 mm
Wymagana głębokość na półce - 50 mm

Rodzaj opakowania: Słoik

Waga brutto: 224g

Adres producenta

Adres zwrotny

De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu
  • angielski
  • polski

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem