Gotowy sos do sushi, przygotowany na bazie białego octu ryżowego nada ziarenkom ryżu idealnego, pożądanego smaku. Biały ocet ryżowy reguluje procesy trawienne, sprzyja odchudzaniu, jest bogaty w witaminy i aminokwasy. Stanowi składnik sushi i sashimi oraz innych dań kuchni japońskiej.
Po otwarciu przechowywać w lodówce
Ocet 55%, cukier, sól
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
KK Polska Sp. z o. o., ul. Działkowców 15, 84-230 Rumia | KK Polska Sp. z o. o., ul. Działkowców 15, 84-230 Rumia |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies