Producent: | Goong |
Waga brutto: | 208 g |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 200 g |
Panko bułka tarta typu japońskiego.
Panierka Panko ma lekką i delikatną teksturę, która sprawia, że panierowane nią produkty stają się bardziej chrupiące. Struktura Panko sprawia, że potrawa chłonie podczas smażenia znacznie mniej oleju, co zdecydowanie wpływa na poprawę walorów smakowych potrawy. Służy do panierowania mięs, ryb, owoców morza, serów oraz warzyw.Sposób przyrządzania:
1. Wymieszać mąkę z jajkiem i wodą (konsystencja ciasta naleśnikowego)
2. W tak przygotowanym cieście zanurzyć produkt panierowany
3. Dokładnie obtoczyć w bułce tartej Panko
4. Smażyć na patelni lub w głębokim tłuszczu
Smacznego!
Produkt odpowiedni dla wegan
Przechowywać w suchym miejscu z dala od promieni słonecznych.
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza na 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 1576 kJ/ 372 kcal |
Tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 74 g |
w tym cukry | 3,5 g |
Błonnik | 2,4 g |
Białko | 14 g |
Sól | 0,4 g |
Rozmiar opakowania: 200 g
Waga brutto: 208 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 246 mm
Wymagana szerokość na półce - 151 mm
Wymagana głębokość na półce - 33 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Podmiot odpowiedzialny: Pamapol S.A. 97-438 Rusiec ul. Wieluńska 2 www.pamapol.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies