Opis
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g borówki liofilizowanej zużyto 0,6 kg borówki świeżej.
chrupiące, pyszne i pożywne owoce
intensywny aromat i smak borówki
produkt bezglutenowy (PL-064-079)
dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze
wysoka zawartość błonnika - 15% błonnika
100% owoców
Składniki
Składniki: liofilizowana borówka amerykańska
Wartości odżywcze |
|
W 100 g gotowego produktu |
Wartość energetyczna |
1547 |
|
366 |
Tłuszcz |
2 |
Kwasy |
0.2 |
Cukry |
62 |
Błonnik |
15 |
Białko |
4.6 |
Sól |
0.02 |
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań |
Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71 61-359 Poznań |