Producent: | Wiodąca Marka |
Waga netto/ilość: | 230 g |
Ciasto francuskie z masłem, zrolowane na papierze do pieczenia.
mąka PSZENNA 54%, woda, koncentrat MASŁA 20%, alkohol etylowy, sól, zagęszczony sok cytrynowy, drożdże nieaktywne.
Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu. Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej.
Wyjąć ciasto z lodówki. Nagrzać piekarnik do 200ºC (termostat 6/7) na około 10 minut przed pieczeniem. Rozłożyć ciasto razem z papierem do pieczenia w formie do ciasta. Nakłuć w kilku miejscach ciasto widelcem. Udekorować. Piec przez 25-35 minut w zależności od receptury.
przechowywać w temperaturze 0°C do +6ºC. Po otwarciu spożyć w możliwie krótkim czasie.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies