Producent: | Galeo |
Waga brutto: | 14 g |
Opakowanie: | Torebka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 8 g |
Bazylia
Bazylia najczęściej uprawiana jest w południowej Europie oraz w tropikalnych regionach Azji, należy do najpopularniejszych przypraw kuchni śródziemnomorskiej.Omlet z bazylią
Danie dla 1 osoby
Czas przygotowania: ok. 15 min.
- 2 jaja
- 1 pomidor
- 3 łyżki mleka
- sól
- tłuszcz do smażenia
- produkty Galeo: bazylia, pieprz czarny mielony
1 łyżeczkę bazylii namoczyć w mleku. Pomidora sparzyć, obrać ze skóry i pokroić w plasterki. Jaja roztrzepać widelcem, jednocześnie dodając namoczoną bazylię. Doprawić solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wlać masę jajeczną. Smażyć na bardzo małym ogniu. Pod koniec smażenia nałożyć pomidory na połowę omleta. Omlet złożyć na pół, przykryć i smażyć do ścięcia jajek.
Mistrzynie Domowych Kuchni zyskują z Galeo
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Rozmiar opakowania: 8 g
Waga brutto: 14 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 145 mm
Wymagana szerokość na półce - 110 mm
Wymagana głębokość na półce - 6 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies