Producent: | Galeo |
Waga brutto: | 13 g |
Opakowanie: | Torebka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 6 g |
Majeranek
Majeranek wywodzi się z rejonu Morza Śródziemnego. Uprawiany był już w czasach starożytnych z uwagi na swoje walory przyprawowe i lecznicze. W średniowieczu stał się popularnym dodatkiem do likierów.Wątróbka cielęca z jabłkami
Danie dla 4 osób
Czas przygotowania: ok. 20 min.
- 600 g wątróbki cielęcej
- 3 łyżki mąki
- 2 jabłka
- olej
- 2 cebule
- sól
- produkty Galeo: 2 łyżeczki majeranku, pieprz czarny mielony
Wątróbkę pokroić w plastry grubości ok. 1,5 cm, oprószyć mąką i obsmażyć na dobrze rozgrzanym oleju. Dodać krążki cebuli, pokrojone w cząstki jabłka, posypać majerankiem i całość dusić pod przykryciem ok. 5 minut. Wątróbkę przed podaniem doprawić solą i pieprzem. Podawać z bagietką lub ziemniakami z wody.
Mistrzynie Domowych Kuchni zyskują z Galeo
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Rozmiar opakowania: 6 g
Waga brutto: 13 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 170 mm
Wymagana szerokość na półce - 130 mm
Wymagana głębokość na półce - 6 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies