Producent: | Galeo |
Waga brutto: | 29 g |
Opakowanie: | Torebka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 24 g |
Gorczyca biała
Gorczyca pochodzi z południowej Europy i była wykorzystywana kulinarnie już w starożytności. Przyprawą są nasiona rośliny. Są one również podstawowym składnikiem musztard.Papryka pieczona w cieście francuskim
Danie dla 4 osób
Czas przygotowania: ok. 50 min.
- 4 papryki
- olej
- 2 cebule
- sól
- 1 opakowanie ciasta francuskiego
- 1 jajko
- produkty Galeo: 3 łyżeczki gorczycy, 1 łyżeczka czosnku, 1 łyżeczka tymianku, pieprz czarny mielony
Cebule pokroić w piórka, papryki w grube paski, podsmażyć razem na oleju, dodać gorczycę, czosnek, tymianek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Ciasto francuskie podzielić na osiem części, nałożyć paprykę, zawinąć w koperty, posmarować rozmąconym jajkiem i piec ok. 20 min w temp. 180°C.
Mistrzynie Domowych Kuchni zyskują z Galeo
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Rozmiar opakowania: 24 g
Waga brutto: 29 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 145 mm
Wymagana szerokość na półce - 110 mm
Wymagana głębokość na półce - 6 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies