Opis
Pocięta w paski rzodkiew używana jest jako składnik sushi i może być wkładana solo lub w kombinacji z innymi składnikami. Pociętą w paski lub plasterki serwuje się także solo jako przekąskę lub dodatek do dań, można ją też użyć jako oryginalny składnik dań smażonych i sałatek.
Składniki
rzodkiew 85%, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, substancje konserwujące: sorbinian potasu, pirosiarczyn sodu, substancje słodzące, sacharyna, acesulfam K, aspartam, barwnik: ryboflawina
Wartości odżywcze |
|
W 100 g gotowego produktu |
Wartość energetyczna |
64 |
|
16.2 |
Cukry |
0.3 |
Błonnik |
2.6 |
Białko |
0.3 |
Sól |
2 |
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Nobi, ul. Międzynarodowa 46/34, 03-922 Warszawa |
Nobi, ul. Międzynarodowa 46/34, 03-922 Warszawa |