Waga netto: | 150 |
Ocet ryżowy to produkt bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Wytwarzany jest ze sfermentowanego ryżu. Ma łagodny, lekko słodki smak.
woda, ryż 30%, kwasowość 5%
Wartości odżywcze |
||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Nobi, ul. Międzynarodowa 46/34, 03-922 Warszawa | Nobi, ul. Międzynarodowa 46/34, 03-922 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies