Opis
Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.
Składniki
ryż okrągłoziarnisty do sushi
Wartości odżywcze |
|
W 100 g gotowego produktu |
Wartość energetyczna |
1485 |
|
350 |
Tłuszcz |
1.4 |
Kwasy |
0.5 |
Cukry |
0.5 |
Białko |
7.4 |
Sól |
0.0041 |
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Nobi, ul. Międzynarodowa 46/34, 03-922 Warszawa |
Nobi, ul. Międzynarodowa 46/34, 03-922 Warszawa |