Waga netto: | 900 |
Tarta z owcami - ciasto kruche 24,8% z kremem budyniowym 30,7% i owocami 41,6%.
Przechowywać w temperaturze od 2 do 6 st. C
woda, mąka PSZENNA typ 500, margaryna: [tłuszcz palmowy, woda, emulgatory: E471, E322; regulator kwasowości E330, aromat, barwnik E160a], kiwi (10,7%), winogrona (10,7%), mieszanka do przygotowania kremu: [cukier, skrobia modyfikowana E1422, pełne MLEKO w proszku, substancje żelujące: E516, E339, E450; substancja zagęszczająca E401, sól, aromat, barwniki: E101, E160a], truskawka (7,2%), brzoskwinie w syropie (5,4%): [brzoskwinie, woda, cukier, syrop glukozowo fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy], cukier puder, żółtko JAJA kurzego, polewa biała: [cukier, tłuszcz roślinny częściowo utwardzony (palmowy, rzepakowy), SERWATKA w proszku (z MLEKA), MLEKO w proszku odtłuszczone, emulgator lecytyna rzepakowa, aromaty.], nadzienie na bazie tłuszczu roślinnego: [woda, całkowicie utwardzony olej z ziaren palmowych 25%, cukier, białka MLEKA, emulgatory: E472b, E322 (z SOJI), E472e; stabilizatory: E460, E466, E340; aromat, barwnik E160a], cukier, polewa żelująca: [glukoza; preparat żelujący (substancje zagęszczające: E407, E410; regulatory kwasowości: E508, E322), aromat], proszek do pieczenia: [substancje spulchniające: E500ii, E450; mąka PSZENNA]. Może zawierać: ORZESZKI ziemne, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, nasiona SEZAMU.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Rzeszówdis Sp. z o.o., ul. Rejtana 69, 35-959 Rzeszów | Rzeszówdis Sp. z o.o., ul. Rejtana 69, 35-959 Rzeszów |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies