Waga netto: | 1000 |
Ciasto Szarlotka - ciasto kruche 35,3% z jabłkami prażonymi 64,7%.
Przechowywać w temperaturze od 2 do 6 st. C
jabłka w żelu (61,8%): [jabłka 90%, cukier, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca E418, regulatory kwasowości: E 330, E327, E 331; przeciwutleniacz E300, substancja konserwująca E202, aromat.], mieszanka wypiekowa: [mąka PSZENNA, cukier, skrobia PSZENNA, skrobia modyfikowana, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, JOGURT w proszku z MLEKA odtłuszczonego, emulgatory: stearoilomleczan sodu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu; sól, aromaty, stabilizator guma ksantanowa, barwnik karoteny], olej rzepakowy, JAJA kurze.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Rzeszówdis Sp. z o.o., ul. Rejtana 69, 35-959 Rzeszów | Rzeszówdis Sp. z o.o., ul. Rejtana 69, 35-959 Rzeszów |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies