Producent: | Proste Historie |
Opakowanie: | Tacka |
Rozmiar opakowania | 255 g |
Zapiekanka chłodzona z kebabem z mięsa wołowego, na podpieczonej bagietce. Chłodzony półprodukt garmażeryjny do spożycia po obróbce termicznej zgodnie ze sposobem przygotowania.
Odkryj wyjątkowy smak naszej zapiekanki z kebabem! Chrupiąca bagietka, prawdziwa mozzarella, świeże polskie pieczarki i nasz autorski kebab wołowy, delikatnie doprawiony orientalnymi przyprawami. To wyraziste połączenie składników zapewni Ci niezapomnianą ucztę smaków!Pakowana w atmosferze ochronnej.
Dom, w którym smacznie się gotuje i wspólnie jada jest żywy – to miejsce przyjemne i bezpieczne, z niezwykłą siłą przyciągania ludzi. Proste Historie powstały po to, żeby pomóc tworzyć takie miejsce poprzez wspieranie przygotowania codziennego, pysznego jedzenia.
Sięgając po Proste Historie każdy otrzyma coś prostego i pysznego. Coś, do czego zawsze będzie chciał powracać!
Chcemy robić to, na czym znamy się najlepiej, czyli rozwijać współczesną domową kuchnię w oparciu o dobre polskie tradycje i składniki najlepszego pochodzenia. Możemy poszczycić się doskonałą znajomością polskiej kuchni domowej, ale nie boimy się też uwspółcześniać przepisów, czy łamać rutyny. Pozostajemy otwarci na różne smaki i wprowadzamy na polskie stoły garść nowych inspiracji.
Wyróżnikiem Prostych Historii jest szeroki wybór produktów kulinarnych na różne okazje i potrzeby. Korzystamy z najlepszych polskich i wyłącznie naturalnych składników. Nigdy nie idziemy na kompromis w kwestii jakości i smaku.
Nie zawiera oleju palmowego
Packing Not Recyclable
Pack Not Recyclable
Inner Pack Not Recyclable
Przechowywać w lodówce w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza produktu w 100 g | |
Wartość energetyczna | 838 kJ / 201 kcal |
Tłuszcz | 5,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,6 g |
Węglowodany | 27 g |
w tym cukry | 1,1 g |
Białko | 8,9 g |
Sól | 1,1 g |
Piec w piekarniku: Sposób przygotowania: zapiekankę wyjmij z opakowania i umieść na środkowym ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200°C i z włączoną funkcją termoobiegu. Piecz przez około 10 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia bagietki. W przypadku piekarnika bez funkcji termoobiegu piecz w temperaturze 180°C - 200°C przez około 10 - 12 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia bagietki. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.
Rozmiar opakowania: 255 g
Rodzaj opakowania: Tacka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Iglotex SA, ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz, Polska tel. +48 58 582 42 59, fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Iglotex SA, ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz, Polska tel. +48 58 582 42 59, fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: