Pierniki z nadzieniem morelowym
przechowywać w temperaturze od 5 do 18 st. C.
mąka pszenna, cukier, nadzienie (14%) (konfitura jabłkowa ( przecier jabłkowy (65,5%), cukier, substancja konserwująca benzoesan sodu (E211)), suszona morela (0,1%), regulator kwasowości kwas cytrynowy (E330), aromat morelowy, kwas sorbinowy (E200)), woda, syrop glukozowo-fruktozowy, tłuszcz roślinny (olej palmowy, emulgator (E492), przeciwutleniacze (E304,E306)), odtluszczone mleko w proszku, substnacje spulchniające: wodorowęglan amonu (E503), wodorowęglan sodu (E500); aromat śmietankowo-waniliowy. Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu i produktów mlecznych.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Snacks and dried fish sp. z o. o., ul. Józefitów 3/2, 30-039 Kraków | Snacks and dried fish sp. z o. o., ul. Józefitów 3/2, 30-039 Kraków |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies