Pocięte w paski młode pędy jadalnego gatunku bambusa o kremowej barwie i włóknistej konsystencji znajdują zastosowanie w wielu daniach, a w szczególności w sushi, daniach mięsnych, zupach i sałatkach. Cenione są za swoją delikatną chrupkość i lekko gorzki smak.
Po otwarciu produkt należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni
Pędy bambusa paski; woda; regulator kwasowości E330
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
KK Polska Sp. z o. o., ul. Działkowców 15, 84-230 Rumia | KK Polska Sp. z o. o., ul. Działkowców 15, 84-230 Rumia |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies