Waga netto: | 100 g |
Pączek Pączek z nadzieniem o smaku cytrynowym
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu.
Nadzienie cytrynowe (51,3%): [woda, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, sok cytrynowy 5% ( z zagęszczonego soku), skrobia modyfikowana kukurydziana, tłuszcz palmowy nieutwardzony, substancje zagęszczające: E460, E466, E407; emulgatory: E471, E475; ekstrakt z carthamusa, regulator kwasowości: E516, E341; aromat, barwnik E170, substancja konserwująca E202], ciasto drożdżowe (38,5%): [mąka PSZENNA typ 500, woda, mieszanka wypiekowa: [olej palmowy, glukoza, syrop glukozowy (z PSZENICY), SERWATKA w proszku (z MLEKA), cukier, emulgatory: E471, E472e, mąka SOJOWA, mąka PSZENNA, środki do przetwarzannia mąki E300, E920; enzymy], tłuszcz palmowy, drożdże, mieszanka piekarnicza: [mąka PSZENNA, mąka kukurydziana, mąka SOJOWA, odtłuszczona, olej rzepakowy, sól, SERWATKA (z MLEKA), proszek z całych JAJ], cukier, sól.], polewa biała: [polewa biała: [cukier, tłuszcz roślinny częściowo utwardzony (palmowy, rzepakowy), SERWATKA w proszku (z MLEKA), MLEKO w proszku odtłuszczone, emulgator lecytyna rzepakowa, aromaty.], olej rzepakowy], kokos żółty: [wiórki kokosowe, woda, barwnik E104 może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci]. Może zawierać: ORZESZKI ziemne, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, nasiona SEZAMU
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
E. Leclerc Rzeszówdis Sp. z o.o., ul. Rejtana 69, 35-959 Rzeszów. | E. Leclerc Rzeszówdis Sp. z o.o., ul. Rejtana 69, 35-959 Rzeszów. |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies