Opis
Pączek z marmoladą o smaku różanym, lukrem i skórką pomarańczową
Składniki
Mąka PSZENNA typ 500, woda, pomada (16,7%): [cukier, syrop glukozowy, woda], mieszanka wypiekowa: [olej palmowy, glukoza, syrop glukozowy (z PSZENICY), SERWATKA w proszku (z MLEKA), cukier, emulgatory: E471, E472e, mąka SOJOWA, mąka PSZENNA, środki do przetwarzannia mąki E300, E920; enzymy], marmolada (5,6%): [przecier jabłkowy 72%, cukier, przecier truskawkowy 1%, przecier aroniowy 1%, regulator kwasowości E330, substancja konserwująca E202, koncentrat soku z czarnej marchwi, aromat], tłuszcz palmowy, skórka pomarańczowa kandyzowana (4,4%): [skórka pomarańczona (pozostałość siarczynów), cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości E330, substancja konserwująca E202], drożdże, mieszanka piekarnicza: [mąka PSZENNA, mąka kukurydziana, mąka SOJOWA, odtłuszczona, olej rzepakowy, sól, SERWATKA (z MLEKA), proszek z całych JAJ], cukier, sól. Może zawierać: orzeszki ziemne, soję, orzechy, seler, gorczycę, nasiona SEZAMU
Wartości odżywcze |
|
W 100 g gotowego produktu |
Wartość energetyczna |
1073 kJ |
|
255 kcal |
Tłuszcz |
7 g |
Kwasy |
3,6 g |
Cukry |
19 g |
Błonnik |
0,98 g |
Białko |
4,4 g |
Sól |
0,37 g |
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
E.Leclerc Rzeszów Sp. z.o.o. ul. Rejtana 69 35-959 Rzeszów |
E.Leclerc Rzeszów Sp. z.o.o. ul. Rejtana 69 35-959 Rzeszów |