Opis
Pączek pudrowany z nadzieniem różanym 10 szt x 60g
Składniki
Mąka PSZENNA typ 500, woda, mieszanka wypiekowa: [olej palmowy, glukoza, syrop glukozowy (z PSZENICY), SERWATKA w proszku (z MLEKA), cukier, emulgatory: E471, E472e, mąka SOJOWA, mąka PSZENNA, środki do przetwarzannia mąki E300, E920; enzymy], marmolada (6,8%): [przecier jabłkowy 72%, cukier, przecier truskawkowy 1%, przecier aroniowy 1%, regulator kwasowości E330, substancja konserwująca E202, koncentrat soku z czarnej marchwi, aromat], tłuszcz palmowy, cukier dekoracyjny: [dekstroza, skrobia PSZENNA, tłuszcz palmowy nieutwardzony, olej rzepakowy, substancja przeciwzbrylająca E170,aromat], drożdże, mieszanka piekarnicza: [mąka PSZENNA, mąka kukurydziana, mąka SOJOWA, odtłuszczona, olej rzepakowy, sól, SERWATKA (z MLEKA), proszek z całych JAJ], cukier, sól. Może zawierać: ORZESZKI ziemne, SOJĘ, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, nasiona SEZAMU
Wartości odżywcze |
|
W 100 g gotowego produktu |
Wartość energetyczna |
1364 kJ |
|
324 kcal |
Tłuszcz |
11 g |
Kwasy |
5,5 g |
Cukry |
14 g |
Błonnik |
1,5 g |
Białko |
6,6 g |
Sól |
0,54 g |
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
E.Leclerc Rzeszów Sp. z.o.o. ul. Rejtana 69 35-959 Rzeszów |
E.Leclerc Rzeszów Sp. z.o.o. ul. Rejtana 69 35-959 Rzeszów |