Producent: | JBB Bałdyga |
Opakowanie: | Tacka |
Rozmiar opakowania | 225 g |
Kiełbasa wieprzowa homogenizowana, wędzona, parzona.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
100 % Polska Rodzinna Firma
Bezglutenowy
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 2 dni.
Propozycja przygotowania do spożycia: Zalej wrzątkiem i trzymaj pod przykryciem 3 minuty.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza produktu w 100 g | |
Wartość energetyczna | 1216 kJ/ 294 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 14 g |
Sól | 1,8 g |
Rozmiar opakowania: 225 g
Rodzaj opakowania: Tacka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga ul. Kościelna 25, 07-437 Łyse, Poland +48 29 76 41 500, www.jbb.pl |
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga ul. Kościelna 25, 07-437 Łyse, Poland +48 29 76 41 500, www.jbb.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: