Producent: | JBB Bałdyga |
Opakowanie: | Opakowanie |
Rozmiar opakowania | 250 g |
Wędlina wieprzowo - drobiowa podrobowa parzona, w osłonce niejadalnej.
Przechowywać w temperaturze od+2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 2 dni.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 1161 kJ/280 kcal |
Tłuszcz | 24 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,7 g |
Węglowodany | 6,3 g |
w tym cukry | 1,3 g |
Białko | 9,0 g |
Sól | 1,6 g |
Rozmiar opakowania: 250 g
Rodzaj opakowania: Opakowanie
Adres producenta | Adres zwrotny |
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga ul. Kościelna 25, 07-437 Łyse, Poland +48 29 76 41 500, www.jbb.pl |
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga ul. Kościelna 25, 07-437 Łyse, Poland +48 29 76 41 500, www.jbb.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: