Producent: | Krakus |
Opakowanie: | Nieokreślone opakowanie |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Produkt UE |
Rozmiar opakowania | 250 g |
Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Polska. Mięso wieprzowe z UE.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. Powstawanie białego nalotu jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +25 °C.
Produkt w osłonce niejadalnej. Przed spożyciem zdjąć osłonkę.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 798 kJ / 190 kcal |
Tłuszcz | 8,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | <0,1 g |
Białko | 29 g |
Sól | 2,5 g |
Rozmiar opakowania: 250 g
Rodzaj opakowania: Nieokreślone opakowanie
Adres producenta | Adres zwrotny |
Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, www.krakus.com Oddział w Szczecinie, ul. Pomorska 115b, 70-812 Szczecin, Poland |
Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, www.krakus.com |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies