Producent: | Dr. Oetker |
Waga brutto: | 10 g |
Opakowanie: | Zgrzewane |
Rozmiar opakowania | 9 g |
Śmietan-fix bez glutenu w proszku
Śmietana ubita ze Śmietan-fixem długo utrzymuje dekoracyjne kształty i nie podchodzi wodą.Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Na 250 ml słodkiej śmietanki 30%.
1. Schłodzoną śmietanę ubić krótko mikserem.
2. Zawartość torebki wymieszać z cukrem pudrem i/lub z Cukrem waniliowym Dr. Oetkera (ilość według upodobania), następnie wsypać do śmietany i ubijać do uzyskania pożądanej konsystencji.
3. Do czasu podania przechowywać w lodówce.
Zalecenia dla alergików
na 100 g produktu w proszku: | |
Energia | 1569 kJ/369 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 0 g |
Węglowodany | 92 g |
w tym Cukry | 48 g |
Białko | 0,1 g |
Sól | 0,01 g |
Rozmiar opakowania: 9 g
Waga brutto: 10 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 117 mm
Wymagana szerokość na półce - 89 mm
Wymagana głębokość na półce - 5 mm
Rodzaj opakowania: Zgrzewane
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies