Producent: | Bezgluten |
Waga netto: | 400 |
Mąka owsiana bezglutenowa pozyskiwana jest z ziaren owsa. Warto ją stosować ponieważ:
- jest źródłem witamin
- zawiera dużo składników mineralnych
- jest dobrym źródłem błonnika
- zawiera dużo białka
- nie zawiera soli
- ma szerokie zastosowanie: ciasta, ciasteczka, babeczki, naleśniki i produkty piekarnicze.
Składniki: mąka z pełnego ziarna owsa bezglutenowa.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Bezgluten Sp. z o. o. Posądza 128 32-104 Koniusza | Bezgluten Sp. z o. o. Posądza 128 32-104 Koniusza |
Cechy:
Okres przydatności do spożycia: 10 m-cyUżywamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies