Pieczywo pita – 6 sztuk
mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól.
Lekko zwilżyć pieczywo pita z każdej strony. Podgrzewać 4 minuty w piekarniku nagrzanym do 250°C (termostat 8) lub tosterze 2 minuty. Przeciąć krawędź pieczywa pita, aby uformować kieszeń lub przeciąć wzdłuż. Podawać według własnego uznania np. z surówkami, mięsem lub serem).
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu spożyć w możliwie krótkim czasie.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies