Producent: | Vegeta |
Waga brutto: | 24 g |
Opakowanie: | Saszetka |
Rozmiar opakowania | 20 g |
Mieszanka przyprawowa do dań z fasoli.
Fasolka z kukurydzą i pomidorami
Składniki: 1 puszka fasoli czerwonej, 1 puszka fasoli białej, 1 puszka kukurydzy, 200 ml passata z cebulką i czosnkiem Podravka, 1 łyżeczka Vegety do dań z fasoli
Sposób przygotowania:
1. Fasolę czerwoną i białą odsączyć i włożyć do rondelka. Dodać odsączoną kukurydzę i wymieszać.
2. Warzywa doprawić Vegeta Natur do dań z fasoli, dodać passatę Podravka i krótko zagotować.
3. Przybrać natką pietruszki.
Wskazówka: Do fasolki można dodać drobno pokrojony podsmażony boczek.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 933 kJ / 223 kcal |
tłuszcz | 3,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
węglowodany | 27 g |
w tym cukry | 26 g |
błonnik | 23 g |
białko | 9,2 g |
sól | 28,2 g |
Rozmiar opakowania: 20 g
Waga brutto: 24 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 150 mm
Wymagana szerokość na półce - 109 mm
Wymagana głębokość na półce - 7 mm
Rodzaj opakowania: Saszetka
Adres dystrybutora | Adres zwrotny |
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa, Polska T +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl www.vegeta.pl |
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa, Polska T +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl www.vegeta.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies