Producent: | Livity |
Waga brutto: | 16 g |
Opakowanie: | Saszetka |
Kraj pochodzenia | Korea (Republika Korei) |
Agar agar, naturalna substancja żelująca.
Substancja żelująca z wodorostów. Do zagęszczania deserów, galaretek, bulionów, dań rybnych i mięsnych.Znak przekreślonego kłosa - PL-106-004
Bezglutenowy
Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, zużyć do końca daty minimalnej trwałości.
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 650 kJ / 162 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 2,4 g |
w tym cukry | 0 g |
Błonnik | 74 g |
Białko | 0,8 g |
Sól | 0,84 g |
Gotować: Rozpuść łyżeczkę agaru (2,5 g) w 500 ml zimnego płynu, dobrze wymieszaj, podgrzewaj powoli ciągle mieszając i doprowadź do wrzenia. Zastyga w temperaturze pokojowej. Można go ponownie rozpuścić przez podgrzanie, doprawić i odstawić do ponownego zastygnięcia.
Waga brutto: 16 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 175 mm
Wymagana szerokość na półce - 89 mm
Wymagana głębokość na półce - 12 mm
Rodzaj opakowania: Saszetka
Adres producenta | Adres zwrotny |
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp.k., Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska |
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp.k., Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska |
Języki na opakowaniu
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies