Producent: | Pamapol |
Waga brutto: | 774 g |
Opakowanie: | Słoik |
Rozmiar opakowania | 500 g |
Bigos z mięsem wieprzowym i grzybami. Produkt sterylizowany.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Sposób przygotowania:
- Zawartość opakowania przełożyć do garnka
- Podgrzewać od czasu do czasu mieszając
- Podawać na ciepło z pieczywem lub innymi dodatkami
Zalecenia dla alergików
Dodatki
w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 440 kJ/106 kcal |
Tłuszcz | 8,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,3 g |
Węglowodany | 5,3 g |
w tym cukry | 2,9 g |
Błonnik | 0,5 g |
Białko | 2,5 g |
Sól | 1,5 g |
Rozmiar opakowania: 500 g
Waga brutto: 774 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 117 mm
Wymagana szerokość na półce - 87 mm
Wymagana głębokość na półce - 87 mm
Rodzaj opakowania: Słoik
Adres producenta | Adres zwrotny |
Podmiot odpowiedzialny: Pamapol S.A. ul. Wieluńska 2 97-438 Rusiec www.pamapol.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies