Producent: | Bonduelle |
Waga brutto: | 504 g |
Opakowanie: | Puszka konserwowa |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Rozmiar opakowania | 430 g |
Biała fasola w sosie pomidorowym po bretońsku. Produkt sterylizowany.
Pojemność opakowania 425 ml
Spróbuj z kiełbasą lub boczkiem
Polska fasolka po bretońsku
Podsmaż kiełbasę w plasterkach razem z cebulką pokrojoną w kostkę. Dodaj polską fasolkę po bretońsku i podgrzej. Dopraw majerankiem.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
produktu w 100 g | |
Wartość energetyczna | 455 kJ - 109 kcal |
Tłuszcz | 3,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 13,1 g |
w tym cukry | 5,8 g |
Błonnik | 5,1 g |
Białko | 4,3 g |
Sól | 1,00 g |
Opakowanie zawiera 2 porcje. |
Rozmiar opakowania: 430 g
Waga brutto: 504 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 85 mm
Wymagana szerokość na półce - 86 mm
Wymagana głębokość na półce - 86 mm
Rodzaj opakowania: Puszka konserwowa
Adres producenta | Adres zwrotny |
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa |
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa www.bonduelle.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies