Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona
Przechowywać w temperaturze +2 C do +6 C
Mięso wieprzowe 60%; woda; skórki wieprzowe; sól; błonnik sojowy; pieprz; czosnek, stabilizator E450 i E451; cukry; regulator kwasowości E331; przeciwutleniacz E300 i E316; wzmacniacz smaku E621; hydrolizat białka sojowego; białko zwierzęce wieprzowe; glukoza; przyprawy; barwnik:ekstrakt papryki E160c; osłonka jelito wieprzowe
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski GŁOWIAK Wiesława Głowiak 37-125 Czarna k/Łańcuta 41 | Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski GŁOWIAK Wiesława Głowiak 37-125 Czarna k/Łańcuta 41 |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies