Przechowywać w temperaturze od +2 st.C do +6 st.C .
Mieso wieprzowe 78% PL, woda, skrobia ziemniaczana, błonnik sojowy, białka sojowe, mleko i produkty pochodne, aromaty, substancje wzmacniające smak: glutaminian sodu, rybonukleotydy, stabilizatory: trifosforany, polifosforany, przeciwutleniacz: izoaskorbian sodu, mąka ryżowa, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Karkut Zakład uboju - przetwórstwo mięsne Jan Karkut 36-100 Kolbuszowa, ul. Piłsudskiego 76 | Karkut Zakład uboju - przetwórstwo mięsne Jan Karkut 36-100 Kolbuszowa, ul. Piłsudskiego 76 |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies