Producent: | Kamis |
Waga brutto: | 25 g |
Opakowanie: | Saszetka |
Rozmiar opakowania | 18 g |
Mieszanka przyprawowa.
Pierś kurczaka z grilla
Przygotowanie 10 min
Gotowanie 10 min
Porcje 4
Składniki:
600 g filetu z kurczaka lub z indyka
5-6 łyżek oleju
1 opakowanie przyprawy Kamis grill kurczak
1. Filety delikatnie rozbij.
2. Przyprawę wymieszaj z olejem. Powstałą marynatą natrzyj filety i odstaw w chłodne miejsce na minimum 1 godzinę.
3. Piecz na rozgrzanym grillu po ok. 5 minut z każdej strony.
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 616/148 (kJ/kcal) |
Tłuszcz | 4,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 14 g |
w tym cukry | 1,3 g |
Białko | 6,1 g |
Sól | 53,4 g |
Rozmiar opakowania: 18 g
Waga brutto: 25 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 145 mm
Wymagana szerokość na półce - 110 mm
Wymagana głębokość na półce - 6 mm
Rodzaj opakowania: Saszetka
Adres producenta | Adres zwrotny |
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies