Producent: | Olewnik |
Waga netto: | 160 |
Opakowanie: | MAP |
Rozmiar opakowania: | 10 |
Kabanosy z filetem z kurczaka
kiełbasa wieprzowo-drobiowa drobno rozdrobniona wędzona, parzona, suszona
produkt bezglutenowy
Przechowywać w temperaturze od +2 do +22 °C. Pakowany w atmosferze ochronnej.
Biały nalot, który może powstać na powierzchni kiełbasy jest skutkiem naturalnych procesów zachodzących podczas przechowywania.
100 g produktu wyprodukowano z 90 g mięsa wieprzowego i 60 g mięsa drobiowego. Składniki: mięso wieprzowe, mięso z fileta z kurczaka, sól, glukoza, przyprawy, przeciwutleniacz - askorbinian sodu, substancja konserwująca - azotyn sodu.Może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SELER, SOJĘ.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Cechy:
Barwa batonu słomkowa. Surowce równomiernie rozłożone. Konsystencja krucha, powierzchnia równomiernie pomarszczona, sucha, czysta, osłonka ściśle przylegająca do masy mięsnej. Barwa na przekroju jasnoróżowa, tłuszczu biała do kremowej. Smak i zapach charakterystyczne dla kiełbasy wieprzowo-drobiowej z mięsa peklowanego, wędzonej, parzonej, suszonej, umiarkowanie słona.Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies