Producent: | Sokołów |
Waga brutto: | 118 g |
Opakowanie: | Torebka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 100 g |
Kabanosy wieprzowe, drobno rozdrobnione, wędzone, parzone, suszone.
Wszystkie produkty z linii Sokoliki wyróżnia „czysta etykieta” - krótki i dobry skład, bez dodatku sztucznych konserwantów. Ich ważnym atutem jest także wysoka mięsność. Stanowią dobre źródło pełnowartościowego białka, które jest niezbędnym elementem diety dzieci. Dzięki odpowiednio dobranym, delikatnym przyprawom mają lubiany przez dzieci smak.Pakowano w atmosferze ochronnej.
Znak przekreślonego kłosa - PL-105-101
Odwiedź nas na:
www.sokolow.pl
Bezglutenowy
Nie wymagają przechowywania w lodówce do momentu otwarcia opakowania
Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 2 dni.
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 1924 kJ/ 464 kcal |
Tłuszcz | 38 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g |
Węglowodany | 2,0 g |
- w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 28 g |
Sól | 3,7 g |
Rozmiar opakowania: 100 g
Waga brutto: 118 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 256 mm
Wymagana szerokość na półce - 97 mm
Wymagana głębokość na półce - 22 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
SOKOŁÓW S.A. Al. 550-lecia 1 08-300 Sokołów Podlaski Polska |
SOKOŁÓW S.A. Al. 550-lecia 1 08-300 Sokołów Podlaski Polska |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies