Producent: | Produkcja Własna |
Waga netto: | 1000 |
Ciasto Sernik Firmowy - ciasto na spodzie biszkoptowym 11% z masą serową 76% i kajmakiem 12%.
Przechowywać w temperaturze od 2 do 6 st. C
TWARÓG półtłusty (61,0%): [MLEKO pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej], JAJA kurze, cukier, kajmak krem mleczny (9,4%): [MLEKO pełne pasteryzowane, cukier, MLEKO pełne w proszku, tłuszcz palmowy częściowo utwardzony, syrop glukozowy, SERWATKA z MLEKA, stabilizatory: pektyna, E401; regulator kwasowości E500(ii), substancja konserwująca E202, aromat], mąka ziemniaczana, mąka PSZENNA typ 500, olej rzepakowy, woda, polepszacz: [woda, cukier, emulgator E471, E475; stabilizator E470a], aromat. Może zawierać: ORZESZKI ziemne, SOJĘ, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, nasiona SEZAMU.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Rzeszówdis Sp. z o.o., ul. Rejtana 69, 35-959 Rzeszów | Rzeszówdis Sp. z o.o., ul. Rejtana 69, 35-959 Rzeszów |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies