Grzyby mun, zwane również chińskimi smardzami, to bardzo popularny składnik potraw azjatyckiej kuchni. Od wielu lat dostępne są na polskim rynku. To doskonały dodatek do sałatek, zup czy sosów.
grzyby suszone
Wartości odżywcze |
||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Nobi, ul. Międzynarodowa 46/34, 03-922 Warszawa | Nobi, ul. Międzynarodowa 46/34, 03-922 Warszawa |
Cechy:
w opakowaniu znajduje się torebka ze środkiem pochłaniającym wilgoć. Zawartość torebki nie nadaje się do spożycia. Chronić przed dziećmi. Grzyby umieszczamy w gorącej wodzie w temperaturze 80 st. C. na co najmniej 10 minut. Następnie wylewamy wodę, a przed użyciem płuczemy grzyby pod bieżącą wodą.Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies