Producent: | Amino |
Waga netto: | 34 g |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania: | 34 g |
Cechy:
z Wami ponad 40 latSos pomidorowy Amino powstaje z pomidorów uprawianych z poszanowaniem natury. Wierzymy, że doskonały smak i wysoka jakość składników ma źródło w rozsądnym korzystaniu z zasobów rolniczych a warzywa uprawiane z poszanowaniem natury pomagają chronić środowisko naturalne.
Amino - kuchnia polska
1 porcja** zawiera: 130 kJ 30 kcal 2%*
w 100 ml: 170 kJ / 40 kcal
^Z pomidorów uprawianych w sposób zrównoważony.
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
**1 porcja = 75 ml. Opakowanie wystarcza do przygotowania 4 porcji sosu.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Sposób przygotowania
1. Zawartość torebki wsyp do 300 ml zimnej wody i dokładnie wymieszaj.
2. Doprowadź do wrzenia. Gotuj na małym ogniu przez ok. 1 minutę mieszając. Udekoruj natką pietruszki.
Zalecenia dla alergików
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać jaja i seler.
WARTOŚCI ODŻYWCZE |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Rozmiar opakowania: 34 g Średnia miara (e)
Wymiar liczbowy: 34
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 160 mm
Wymagana szerokość na półce - 130 mm
Wymagana głębokość na półce - 10 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Waga brutto: 39g
ADRES PRODUCENTA | ADRES ZWROTNY |
Unilever Polska Sp. z o.o. ul. Domaniewska 49 02-672 Warszawa |
Unilever Polska Sp. z o.o. skr. poczt. 315 00-987 Warszawa 4 "Amino" Infolinia 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora |
Język produktu
|
Języki na opakowaniu
|
Produktów w sklepie: 14190 | Ostatnia aktualizacja oferty: 2019/02/20
*Ceny obowiązują wyłącznie przy składaniu zamówień przez sklep internetowy. Ceny w sklepie E.Leclerc mogą nieznacznie różnić się od cen prezentowanych na stronach sklepu internetowego. Przedstawiona oferta w sklepie internetowym nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego, i jest jedynie zaproszeniem do rozpoczęcia rokowań (zgodnie z art. 71 k.c.). Zastrzegamy sobie prawo do niezrealizowania zamówień z ważnych przyczyn ekonomicznych.