Producent: | Prymat |
Waga brutto: | 14 g |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 10 g |
Zioła kuchni włoskiej - mieszanka suszonych ziół i przypraw.
Warto wiedziećBagietka z szynką szwarcwaldzką
4 porcje, 30 min
Składniki:
- 2 bagietki,
- 200 g szynki szwarcwaldzkiej,
- 12 pomidorów koktajlowych,
- kilka jabłuszek kaparowych,
- 3 łyżki masła,
- 3 łyżki pokruszonego sera pleśniowego,
- kilka listków świeżej bazylii,
- 2 łyżki Ziół kuchni włoskiej Prymat,
- do smaku: Pieprz kolorowy Prymat.
Sposób przygotowania:
Masło zmiksować z ziołami kuchni włoskiej na aksamitną masę. Bagietki pokroić pod skosem na kromki. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180°C i lekko zrumienić. Wyjąć z piekarnika, ostudzić i każdą kromkę posmarować przygotowanym masłem. Następnie układać plastry szynki, pokrojone na połówki pomidorki oraz jabłuszka kaparowe. Kanapki posypać pokruszonym serem pleśniowym i doprawić świeżo mielonym pieprzem kolorowym. Udekorować listkami świeżej bazylii.
Tysiące przepisów znajdziesz na:
Doradcasmaku.pl
Prymat
Pełne aromatu zioła i przyprawy
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Rozmiar opakowania: 10 g
Waga brutto: 14 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 150 mm
Wymagana szerokość na półce - 110 mm
Wymagana głębokość na półce - 7 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska |
Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl |
Języki na opakowaniu
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies