Producent: | LECLERC |
Waga netto: | 40g |
Baton pszenny Wrocławski 400g
mąka pszenna typ 500/woda filtrowanadrożdze piekarskiemargaryna piekarska( tluszcze roślinne i zwierzece 40%/ woda 59%/substancje emulgujace (lecytyna sojowa E-471)/sól 0/40%/ barwniki (annato E-116b)/ kurkumina E-100/substancje konserwujace E-200/ E-202/ aromat/ antyutleniacze (E-306/ E-304)/sól warzona spozywcza jodowana (chlorek sodu NaCl 99/9%/ substancja wzbogacajaca-jodan potasu KO3/ substancja przeciwzbrylajaca E-536)c/ukier krysztalpolepszacz do pieczywa pszennego i mieszanego(mąka pszenna/ środek do przetwarzania mąki E-300/emulgator E-472e/ enzymy (pszenica/ soja)/mak spożywczy niebieski
Adres producenta | Adres zwrotny |
Rzeszówdis Sp z o.o./ul. Rejtana 69/35-959 Rzeszów | Rzeszówdis Sp z o.o./ul. Rejtana 69/35-959 Rzeszów |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies