Producent: | Piekarnia Galicyjska |
Waga netto: | 300g |
Opakowanie: | folia |
Chleb Emil.Pieczywo mieszane.
Przechowywać w temperaturze do 20
mąka pszenna typ 500/ woda/kwas (mąka żytnia typ 720/woda)/siemię 3%/ słonecznik 3%/ śruta sojowa 3%/żyto krojone 3%/sól/ drożdże/ syrop glukozowy/gluten pszenny/ polepszacz: emulgator (mono- i driglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym)/ substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia/ mąka sojowa/olej rzepakowy/ enzymy/ środek do przetwarzania mąki:kwas askorbinowy/płatki owsiane/ sezam/ zioła prowansalskie.
Adres producenta | Adres zwrotny |
Piekarnia Galicyjska Sp. z o.o.; ul. Masarska 10a;39-100 Ropczyce;tel./fax 17 222-85-69;www.piekarniagalicyjska.com.pl; e-mail:biuro@piekarniagalicyjska.com.pl | Piekarnia Galicyjska Sp. z o.o.; ul. Masarska 10a;39-100 Ropczyce;tel./fax 17 222-85-69;www.piekarniagalicyjska.com.pl; e-mail:biuro@piekarniagalicyjska.com.pl |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies