Waga netto/ilość: | 220 g |
Ser Le Carrou – ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający, z mleka pasteryzowanego.
MLEKO (pochodzenie: Francja), sól, bakterie fermentacji kwasu mlekowego (w tym MLEKO), koagulant mikrobiologiczny, barwnik: annato.
w celu docenienia pełni smaku zaleca się na 30 minut przed konsumpcją wyjąć ser z lodówki.
przechowywać w temperaturze od +4 ºC do +8ºC. Po otwarciu spożyć w możliwe krótkim czasie.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies