Waga netto/ilość: | 800 g |
Ravioli pierożki z nadzieniem z mięsa wołowego w sosie pomidorowo-warzywnym. Produkt sterylizowany
woda, ravioli 28% [semolina z PSZENICY durum 11%, woda, mięso wołowe 4%, bułka tarta (mąka PSZENNA, sól, drożdże), marchew, sól, białko JAJ, cebula], koncentrat pomidorowy potrójnie skoncentrowany 7,4%, mięso wołowe 3,5%, cebula 2,8%, marchew 1,4%, sól, białe wino, modyfikowana skrobia ziemniaczana, cukier, olej rzepakowy, czosnek w proszku, oregano.
Zawartość mięsa wołowego w całym daniu 7,5%.
Procentowa zawartość składników odnosi się do całego produktu.
Piekarnik: podgrzewać 12 minut w temperaturze 200°C, w naczyniu do zapiekania. Garnek: podgrzewać 10 minut na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Kuchenka mikrofalowa: podgrzewać 4 – 5 minut przy najwyżej mocy kuchenki. Przed podaniem wymieszać.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, w odpowiednim opakowaniu i spożyć w ciągu 24 godzin.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies